EduAdm

Med vores elevadministrationssystem er gevinsterne mange - fra hurtigt overblik, tidsbesparelser i den daglige drift og ensartet kommunikation med elever til større datasikkerhed og bedre beslutningsgrundlag for strategiske tiltag.

Det siger vores kunder

Hvorfor EduAdm?

Ét samlet overblik

Nu er det slut med at lede efter informationer om jeres elever i forskellige lister, Excel-ark og mapper. EduAdm giver jer et samlet overblik over optag, hold, elever, elevtyper, refusioner og udlandsophold, ligesom I har overblik over kapacitet og belægning på alle praktiksteder. Systemet er kendt for sin brugervenlighed og kan bruges af både uddannelsesteam, praktikvejledere og elever.


Automatiserede arbejdsgange

EduAdm automatiserer de tidskrævende, manuelle arbejdsgange omkring tildeling af praktiksteder og udløb af prøvetider, hvilket frigør ressourcer i jeres uddannelsesteam. Systemet gør det også muligt at oprette et større antal dokumenter med et enkelt klik, sende materiale til mange elever på én gang samt give jer påmindelser, når I skal følge op på jeres elever. 


Sikker kommunikation

Med EduAdm kan I nemt og sikkert kommunikere med elever, kolleger, praktikvejledere og andre aktører uden brug af e-mail. Den GDPR-sikre løsning gør det muligt for eleverne at underskrive uddannelsesaftaler og andre dokumenter med NemID på deres egen side, og al kommunikation journaliseres under den enkelte elev, så den er let at finde igen.


Styr på refusionerne

EduAdm giver jer lynhurtigt et overblik over refusion og barselsrefusion for hver enkelt elev. Dermed kan I altid kontrollere, om I modtager den korrekte refusion fra staten. I kan også få overblik over, hvor mange dage med og uden løn hver elev har, og hvordan dagene med løn fordeler sig i elevens praktikperiode.


Individuelle rapporter

Med EduAdm kan I på få sekunder trække rapporter ud på hold- og individniveau om alt fra fravær til lønstatus. Rapporterne gør det muligt at afdække, hvem der eksempelvis falder fra uddannelsen og hvornår. Så kan I bruge informationerne til konkrete indsatser. I kan også trække holdlister ud med angivelse af praktiksteder, teamleder, vejleder og evt. udlandsophold for hver elev. 


Moduler efter behov

EduAdm bliver løbende udvidet med moduler, der understøtter jeres daglige arbejde med eleverne. Med Fraværsmodulet kan I nemt effektivisere jeres arbejdsprocesser omkring elevernes fravær. Vejlederuniverset giver jer mulighed for at støtte op om samarbejdet mellem vejledere og elever, og med Rekrutteringsmodulet kan I opsamle data allerede før en ansættelse og overføre data på udvalgte kandidater til EduAdm.

Hurtigt at komme i gang

EduAdm er en webbaseret løsning. Det betyder, at der ikke skal installeres software på jeres computere. 

Uddannelsesteamet er typisk selvkørende efter 2-3 undervisningsdage.  
 
Investeringen er den samme, uanset hvor mange elevtyper I har, og hvor mange af jeres medarbejdere, der bruger systemet.

Download PDF om EduAdm

En hjælp til eleverne

EduAdm giver jeres elever overblik over deres uddannelsesforløb. Via deres egen side kan de også kommunikere sikkert med deres vejledere, og de kan få adgang til al relevant information om deres uddannelse.

Læs mere her

Lidt tal fra EduAdm


33.717


forskellige uddannelsesforløb


4582


medarbejdere med adgang


224.351


sendte sms'er


347.773


dokumenter


115.385


registrerede praktikforløb

Vil du høre mere om EduAdm? Så kan Matilde hjælpe.


Matilde Fevre
Salgs- og marketing manager
+45 87 34 44 51
mfe@xflow.dk

keyboard_arrow_up